Rörelse är ofta centralt i mina bilder. Mina linjer kan vara riviga och ostyriga såväl som stadiga och rena. Jag är förtjust i att göra porträtt. Så några av mina styrkor är min fallenhet för det figurativa - samt förmåga att utveckla olika koncept. Jag är främst konstnärlig i mitt uttryck. Samtidigt älskar jag att arbeta varierat, att ständigt utveckla mitt bildspråk och fortsätta med min bredd. Och därför tar jag mig an alla möjliga uppdrag.
Jag vill beskriva mig som en mångsidig illustratör och konstnär som behärskar olika stilar och använder mig av flera tekniker och material.  Jag blandar gärna olika tekniker, material och stilar. Gärna i form av kollage - både digitalt och analogt på papper. Bland mina bilder i blandad stil finner ni urklipp ur gamla böcker, tusch, quink, blyerts, akrylfärg, akvarell samt fragment av utdömda (egna) skisser. Jag kan beskriva det som att jag rekonstruerar mina "misstag" och ser möjligheter i det ofullbordade, i linjerna. Det levandegör och berättelser växer fram i processen. Min bredd är min styrka.  Och så tycker jag mycket om att arbeta idébaserat, att både gestalta andras visioner, samt vara med i arbetet att utveckla koncept. 
Utbildningsmässigt har jag en Kandidatexamen i Fine Art sedan studier i England som var en multidisciplinär konstutbildning (BA (hons) Fine Art, First class degrée). Jag har även studerat kommunikation på Masternivå. Jag har ställt ut min konst (samlingsutställningar och separatutställningar) i ett flertal städer i både Sverige och England. Bland mina uppdrag har jag illustrerat och gjort grafisk form åt bland annat RFSL,  Magazin Residence och Göteborgs Stad.
Jag är även medlem i Illustratörcentrum och ni hittar mig i årets katalog 2021. Ett par av mina nästkommande mål är att illustrera mer för bokomslag samt bildburna böcker. 
Let's connect!
Jag
Jag
I Studion
I Studion
Back to Top